This Afternoon, je eigen WordPress-site

BasBinnen één fore– of afternoon een eigenzinnige website, die je zelf vult, bijhoudt, aanpast en uitbreidt..? Dat kan bij mij!

Kom naar mijn inspirerende workspace, waar ik – interaction designer en WordPress-expert Bas Verweij – jou wegwijs maak in de wereld van WordPress: een open source, up to date, zeer gebruiksvriendelijk en flexibel systeem om je website in te bouwen en te beheren.

Samen zoeken we naar geschikte ontwerpen, zogenaamde thema’s en proberen deze direct uit. Zo houd jij de regie over de uiteindelijke keuze.

Noon

Na een sessie van drie uur: een noon, kun je zelf verder werken aan je website. Mijn doel? Dat je mij uiteindelijk niet meer nodig hebt.

Haal het beste uit alle mogelijkheden van WordPress en word expert van je eigen website!

Ontwerp kiezen

Ben je fotograaf of beheer je een community? Wil je een blog of webshop? Er zijn duizenden WordPress thema’s (ontwerpen) en dagelijks komen er nieuwe bij. Ik ken vele thema’s en ben op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden. Wil je een eenvoudige one page website? Of juist een dynamisch ontwerp, dat ook op tablet of smartphone toegankelijk is? Samen zoeken we naar een thema dat bij jou past en focussen ons daarbij op de functionaliteit.

WordPress eigen maken

Hebben we een geschikt thema gevonden, dan leg ik je stap voor stap uit hoe je zelf tekst, beeld, je logo, extra pagina’s en plugins (denk aan SEO, YouTube video’s, Social Media koppelingen en Google Maps) kunt toevoegen. Er komt geen kostbare programmeur aan te pas. Kom je er zelf niet uit? Schaf dan strippenkaart aan. Een uur advies is één strip, dat is lekker overzichtelijk. Ik help je via telefoon, mail, Skype of eventueel in een vervolg noon. Je bent uiteraard op afspraak welkom in mijn workspace.

Eigen look & feel

Met jouw logo en foto’s word je site al eigen, met de nodige aanpassingen in het ontwerp nog meer. Denk aan een specifieke opmaak, achtergrond en passend lettertype. Afhankelijk van het thema, kan ik dit voor je aanpassen in de ‘achterkant’ van de website (ook kun je hiervoor later een Strippenkaart gebruiken). Dat is het mooie van WordPress: een bestaand ontwerp dient als basis én inspiratiebron. Met een paar kleine aanpassingen, wordt het vaak al heel snel een website met een geheel eigen look & feel. Jouw look & feel. Wil je nog een stapje verder met je eigen huisstijl? Dat kan in samenwerking met een grafisch vormgever, fotograaf of illustrator, eventueel uit mijn eigen netwerk.

Pilotversie

En dan gaat je website live! Je ervaart in de praktijk wat wel en niet werkt. Zie dit als een pilotfase. Staan de foto’s links op de pagina beter? Dan pas je het gemakkelijk zelf aan. Heb je een extra pagina nodig? Geen probleem. Over een jaar wil je misschien nieuwsbrieven versturen of gaan bloggen. Dan voeg je gewoon een plugin toe. Een WordPresssite is super flexibel en groeit met je mee. En dat is precies waar Thisafternoon art & technology voor staat.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *