Maakplaats, decor- & interieurbouw

Een moerbeiboom. Een atelier in een oud koetshuis. Houtkrullen, en in de zomer moerbeibessen. Sterke armen en een eigenzinnige geest. Welkom in Maakplaats. Hier worden ideeën praktische uitwerkingen. 

Een eettafel van oude traptreden. Een decoratieve reuzen neushoorn van piepschuim. Houten jurkjes. De basis voor een Japanse tuin, van FSC-of sloophout. Meubelmaker en eventbouwer Chris Kuit schuurt, zaagt, timmert en lijmt praktische kasten, standinterieurs en (festival)kunstwerken tot leven.

Met zo’n veertig jaarringen aan ervaring weet Chris creatief om te gaan met budgetten en efficiënt te werken. Veel produceren onder hoge druk, daar is hij goed in. Hij kan snel schakelen on the spot en overlegt graag met opdrachtgevers over de beste oplossingen. Soms reist hij af naar Berlijn of Spanje met geprepareerde bouwpakketten, een gereedschapskist en creatief team. Daar bouwt hij ter plekke in rap tempo kwalitatieve decors op en af.

Is hij in Nederland, dan opent hij graag de deuren van Maakplaats voor je. Kom de moerbeiboom bewonderen, de zoete bessen proeven in de zomer en de verschillende houtsoorten –olijf, vuren, berken, grenen- ruiken en aanraken. Met of zonder eigen ontwerp kunnen je dromen werkelijkheid worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *