FixMyMap, de meest revolutionaire GIS-oplossing!

Al gamend upgraden inwoners van een stad digitale kaarten met waardevolle geografische informatie. Dat is FixMyMap, een app en dataverzamelaar van 2CoolMonkeys. Innovatief, efficiënt en kostenbesparend. De meest revolutionaire GIS-oplossing!

2CoolMonkeys____________________________________________________________________
2CoolMonkeys zijn creatieve geesten en technische specialisten. Sinds 2008 richten we ons op de wereld van de app. We inspireren, creëren en vertalen uw marketingdoelstellingen in apps voor smartphones en tablets. Ook ontwikkelen we private label applicaties die helpen uw merk te versterken. 2CoolMonkeys realiseerde dit al met succes voor organisaties als de Rijksoverheid, het Kadaster en softwarebedrijven Microsoft, IBM en Sogeti.___________________________________

Game
2CoolMonkeys zet traditionele kaartcontent om naar een spannend en strategisch spel. ‘Real life’ Risk in de vorm van een interactieve en gebruiksvriendelijke app, gratis te downloaden op een smartphone. Het spel daagt burgers uit hun stad in te gaan en zoveel mogelijk ‘fouten’ op de digitale stadskaart te melden. Ontbrekende verkeersborden, nieuw geplante bomen of overlast als graffiti en vervuiling. De speler die de meeste unieke meldingen maakt, verovert een gebied en behoort tot de top drie van beste spelers. Al gamend upgraden inwoners van een stad digitale kaarten met waardevolle geografische informatie. Met FixMyMap brengt 2CoolMonkeys GIS naar de crowd.

Voordelen
FixMyMap is een revolutionaire GIS-oplossing. Waar traditionele toepassingen geo-informatie enkel beheren, haalt FixMyMap geo-informatie ook snel en kosteloos binnen. Up to date en complete digitale kaarten zijn de uitkomst: een must voor geomarketeers. Bovendien kan een overheid als de gemeente met FixMyMap problemen in de stad op een innovatieve, efficiënte en kostenbesparende manier signaleren: het burgermeldpunt in de vorm van een coole game. Spelenderwijs draagt de burger een steentje bij aan de maatschappij. Nooit eerder was burgerparticipatie zoveel fun!

(streamer: een coole game als burgermeldpunt)

Apps____________________________________________________________________________
Smartphone-bezitters downloaden ongeveer negen apps per maand, waarvan twee betaalde. Eigenaars van een iPod downloaden zelfs rond de twaalf apps per maand. In 2015 zal de wereldwijde app-omzet ruim 38 miljard dollar zijn. Apps zijn dus booming! U kunt hiervan profiteren met een eigen, doeltreffende bedrijfs-app. _______________________________________________________________________

Achtergrond FixMyMap
2CoolMonkeys ontwierp FixMyMap in opdracht van ESRI Nederland, de marktleider op het gebied van GIS. ESRI zette digitale kaartgegevens die gemeente Rotterdam vrij gaf om naar kaarttechnologie. Dankzij FixMyMap wordt deze digitale kaart door middel van crowd sourcing op efficiënte en kostenbesparende wijze up to date en compleet. Op diezelfde wijze signaleert de gemeente Rotterdam problemen in de stad.

Inspiratieworkshop
Wilt u uw marketingdoelstellingen vertalen in een app? 2CoolMonkeys heeft talloze ideeën voor gamefication. Denk aan een app als FixMyMap. Of een variant op de Grenspalen app, die we ontwikkelden in opdracht van het Kadaster. Deze game triggert burgers problemen met grenspalen te melden. Zo zijn er nog eindeloos veel mogelijkheden. Laat u inspireren tijdens een workshop. 2CoolMonkeys ontwikkelt voor u een doeltreffende app op maat.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *